Ppf

 

 

 

 

 

 

Het meest gebruikelijke type beschermfolie voor de lak van uw voertuigen is folie op basis van theroxylamine. Dit type film is waterdicht, UV-beschermd en bestand tegen zuren en olie.

Een voorbeeld van dePPudence film is 3M Di-Noc Film. Deze folie wordt gewoon op de voorbumper aangebracht en wanneer de bumper wordt opgepakt, wordt de folie verwijderd. De folie wordt gemakkelijk en zonder beschadiging van de bumper verwijderd. Deze film is goedkoop in vergelijking met andere films. Di-Noc is eigenlijk één van de beste films voor bumpers omdat het gemakkelijk te snijden is en het heeft uitstekende hittebestendigheid. Het is gemakkelijk uitgehard in een autoglaswinkel. De folie is UV beschermd en het is waterdicht.

PPF is vergelijkbaar met de menselijke haar. Deze film is uiterst dun en is vrijwel onzichtbaar. Hoewel de film dunner is dan haar, is hij toch vele malen sterker dan haar. De film is zeer gemakkelijk te snijden en is bestand tegen hitte van een fakkel. De folie is waterdicht en biedt een uitstekende weerstand tegen krassen. Als de folie op een blanke laklaag wordt aangebracht, beschermt hij de blanke laklaag tegen krassen en oogbloedingen. Het is helder voor het oog, dus wanneer een voorwerp in contact komt met de film gloeit het gewoon. Deze folie is vrijwel onbreekbaar wat duurzaamheid betreft en is ook waterbestendig.

Beschermfolie kan worden aangebracht op de motorkap, voorspatborden, zij- en achterbumpers, rubberen afdichtingen in voertuigen, metaal en geverfde oppervlakken. Deze folie wordt eenvoudig aangebracht op de geverfde, metalen of plastic oppervlakken. Het wordt gewoon op het oppervlak van het oppervlak geduwd. Elk deel van het voertuig dat de folie raakt, is beschermd. Deze folie kan in één keer worden aangebracht of er kan op worden gerold.

PPotion is vergelijkbaar met kunstschildersverf. Het geautomatiseerde proces en de toepassing op spuitbasis zijn veel gemakkelijker voor de fabrikant en de schilder kan veel minder verf gebruiken dan met spuitbussen. Deze film kan in één keer worden aangebracht of worden opgerold. Aangezien hij zeer dun is, is het zeer moeilijk om met een spuitbus een goede dekking te krijgen. De folieproducent heeft een nieuwe folie gemaakt om zich aan te passen aan de nieuwste technieken en om het beslaan te verminderen. De fabrikant heeft een UV-remmer op de folie geplaatst zodat de folie niet reageert met de UV-signalen op het moment dat de folie wordt aangebracht. Deze folie is aanzienlijk gemakkelijker aan te brengen en de verfdekking is verbeterd.

Bij het reinigen van de voering moet het binnenoppervlak worden geschraapt, geschuurd en vervolgens gereinigd. Daarna wordt het buitenoppervlak bekleed met een waterbestendig product. Er zijn drie of lagen van de beschermende film om de binnenoppervlakken van de gecoate onderdelen te beschermen. Wanneer de film wordt aangebracht, wordt een gebied behandeld dat wordt bedekt en beschermd en dit gebied wordt beschermd door twee lagen van de film met beschermend laminaat tussen hen. Dit is doeltreffend omdat de binnenlaag het blootgestelde gebied beschermt en de buitenlaag beschermt tegen krassen en vlekken.

Waterdicht makende folie wordt gewoonlijk met een hogedrukreiniger aangebracht. Deze folie is over het algemeen drukgevoelig, zodat hij niet bij lage temperaturen kan worden aangebracht. In plaats daarvan kan de folie in warme omstandigheden worden aangebracht met een methode waarbij minder druk wordt uitgeoefend. Deze methode helpt kromtrekken en krimpen van de folie te voorkomen. Voor een goede dekking wordt de folie gewoonlijk ongelijkmatig op het oppervlak aangebracht om een volledige dekking te garanderen. Het tweede aspect dat moet worden opgemerkt, is dat het water moet kunnen drogen voordat de installatie wordt voltooid en/of terwijl de installatie wordt uitgevoerd.

Gezien het beperkte aanbod van film en de onbetaalbare kosten van het afspelen, verwacht men veel belangstelling voor het gebruik van sociale diensten om hun cliënten een op dienstverlening gebaseerde betaalbare toegang tot film te bieden. In plaats van de productiekosten van de film te dekken, bieden de filmagentschappen sponsoring aan die vervolgens wordt gebruikt om de film te produceren. Deze produktiemaatschappijen hebben vaak toegang nodig tot actieve media zoals foto’s, negatieven, film, posterontwerpen, kunstinstallaties.

lees meer:

Car detailing shop

Labocosmetica