Taxi Nootdorp

 

Volgens een onderzoek dat werd uitgevoerd in eenentwintig staten, New York-New Jersey-staat New England- prairies en prairiestreken, die werken op de traditionele door paarden aangedreven manier van slepen, zouden kunnen worden vervangen door taxi’s op twee wielen als het gaat om een lager brandstofverbruik. Dat blijkt uit een nieuwe studie van de zinvolle mobiliteitsorganisatie SAIC-CIPA in samenwerking met het Center for Transportation Research op de site itsabouts.org. Hun studie is gebaseerd op de eerste resultaten van hun experimenten met vervoer op twee wielen.

Uit de resultaten van de studie, die telefonisch werd uitgevoerd, blijkt dat taxi’s die door paarden worden aangedreven per mijl bijna twee keer zoveel brandstof verbruiken als taxi’s op twee wielen, als SAIC’sTraditional Car-2-Whatsituatie wordt beschouwd als maatstaf voor het brandstofverbruik. De conventionele wijsheid is dat aerodynamica een belangrijke rol speelt bij het brandstofverbruik. De conventionele wijsheid is ook van toepassing op tweewielig vervoer omdat het voor tweewielers moeilijker is om gemakkelijker door de lucht te glijden dan voor éénwielers en omdat het langer duurt voordat de lucht is afgekoeld, wat resulteert in de extra luchtweerstand.

Wat ook de conventionele wijsheid is, algemeen wordt erkend dat door paarden aangedreven auto’s benzineslurpers zijn en niet langer zouden mogen worden toegestaan om mensen en alles tegelijk te vervoeren. Dat is iets waarop elke stad zou moeten aandringen met de invoering van geïntegreerde transportoplossingen om de uitstoot van koolstof te verminderen.

inclusief de kosten van snelle demobilisatie, vervanging van banden, vervanging van remmen, verloren reistijd, additieven om wrijving te verminderen en de kosten van motoronderhoud.

De omschakeling naar tweewielige taxi’s gebeurt langzaam in de Verenigde Staten en er zijn ook conversiekits beschikbaar om te helpen bij de omschakeling. Taxi’s op twee wielen worden in de Verenigde Staten gebruikt sinds het begin van de 20e eeuw. Taxi’s voor verhuur in de VS worden niet gereguleerd door de Federal Motor Carrier Safety Administration en taxi-eigenaars hebben weinig tot geen federale regelgeving.

De kosten van de invoering van deze vervoerstechnieken beginnen voelbaar te worden voor de houders van traditionele taxi’s. Volgens de Large die de kosten van de verouderende vloot voertuigen op het oudere model, taxichauffeurs vinden het steeds duurder om brandstof op hun voertuigen en tegelijkertijd de dalende tarieven te bieden aan oudere, minder efficiënte voertuigen.

In februari, de gemiddelde prijs voor een full size sedan in de VS was 28.741 dollar volgens The Kelly Blue Book. Dat is een korting van $ 11.organs van wat het zou kosten om een eigen. taxichauffeurs, aan de andere kant, zijn het vinden van de kosten van brandstof te laten vallen met ongeveer $ 2.000 tot $ 3.000 voor de equivalente grootte auto’s. Dat is een aanzienlijke besparing, en het is moeilijk om te beweren dat de vervangers zijn niet de moeite waard. Zoals een taxichauffeur het zei: “Als je ze niet kunt verslaan, doe dan met ze mee.”

Wat denk jij?

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)