interieur auto

Bij deze stap wordt de auto gereinigd met speciale chemicaliën en poetsmiddelen om vuildeeltjes, dode insecten, teer, straatvuil, vet en tal van andere deeltjes te verwijderen. Deze procedure is een essentiële stap in het car detailing proces.

Het interieur

Terwijl u wacht op de schoonmaker, begint u met het binnenwerk. Dit gedeelte is eigenlijk waar de meeste mensen enige verwarring laten zien. De vraag zou moeten zijn: wat was er vóór de reiniger? Was uw interieur schoon voordat u het kreeg? Met professionele interieur detailing diensten, kunt u het beste interieur uiterlijk op uw voertuig hebben. Dit komt omdat professionals bedreven zijn op dit gebied en kunnen aantonen en bewijzen dat de vooraf gebruikte reiniger alles kan verwijderen wat kan hebben bijgedragen tot een minderwaardig uiterlijk. Ze kunnen ook stoelhoezen reinigen en de tapijten ontmantelen. In feite is uw interieur waarschijnlijk een van de grootste verwaarloosde gebieden in uw voertuig.

Terwijl u op de vakman wacht, kunt u enkele producten bekijken die u kunt gebruiken om uw interieur te verbeteren en te restaureren.

Vinyl bekleding behandeling is een must have voor een schoon interieur. Dit product wordt op de vloer aangebracht en terwijl het droogt, absorbeert het alle vet of vuil dat zich in uw voertuig kan hebben bevonden. Dit voorkomt toekomstige vlekken en zorgt ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Het gaat tot acht maanden mee. Dit is een zelfnivellerend, ziektewerend product dat gemakkelijk te gebruiken en af te wassen is. Het kost ongeveer $ over de initiële uitgaven van de behandeling.

Engine Phantom Cleaner is een must have voor het reinigen van de motor van uw auto. Dit product klaart de klus zoals het hoort. Het heeft een snelwerkende reinigende werking die direct in uw motorruimte werkt. Deze reiniger is veilig in gebruik en de prijs is zo laag als je maar kunt krijgen. Dit zal snel verwijderen koolstofafzettingen en voorkomen dat toekomstige opbouw. Een Phantom Cleaner voor motoren klaart de klus wanneer andere reinigers dat niet kunnen. Het kan alleen worden gebruikt of worden opgenomen in de andere stap in het auto detailing proces.

Autoverzorgingsproducten voor uw interieur

Afgezien van het personeel is de tweede plaats waar het meeste onderhoudswerk wordt verricht uw interieur. De reden hiervoor is dat u de meeste waarde hecht aan uw interieur. U wilt dat het er zo representatief mogelijk uitziet, en het interieur is de beste manier om dat te doen.

rogen conserverende additieven kunnen worden gebruikt voor uw lederuitrusting en ze zijn zeer goed. Ze beschermen uw lederhuid tegen UV-stralen, vuildeeltjes, vrijstromende was en te bergen vuil. Ze houden uw interieur soepel, zelfs als uw leder wordt blootgesteld aan barre weersomstandigheden. Ze worden ook harder in minder tijd in vergelijking met gewoon leder en maken uw interieur duurzaam.

Er zijn nog veel meer interieurproducten die u kunt gebruiken. Tapijt en Dash Covers bijvoorbeeld houden uw tapijt soepel, schoon en duurzaam. Zacht tapijt verbetert uw restwaarde en biedt u interieur bescherming. Hetzelfde kan worden gebruikt voor uw dashboard.

Het is altijd gemakkelijker om iets in uw interieur te repareren en het door een vakman te laten doen dan het zelf te doen en het interieur te beschadigen.

Het onderhoud van uw interieur en het op peil houden van dit deel van uw voertuig moet een prioriteit zijn. Het is als het onderhouden van uw bloed in je lichaam. Elk ding dat is kamers en oppervlakken in het interieur van uw voertuig is iemands eigendom en ze zijn niet van jou. Het is belangrijk om voor hen te zorgen en het schoon te houden.

Er zijn veel houdbare interieurproducten op de markt. Ga online om meer te leren en te zien wat er is. Zoals het oude gezegde luidt: “koop goedkoop en leer goedkoop”.