auto schoon

Er zijn manieren om uw lak tussen wasbeurten door brandschoon te houden en in de toekomst veel gemakkelijker te reinigen. Uw auto polijsten met een polijstmiddel met een hoge snelheid en een chemische formule zal alleen maar schade toebrengen aan de lak zelf, waardoor u met een veel moeilijker schoon te maken werk komt te zitten en mogelijk met een waardeloze auto!

We denken nooit aan het in de was zetten van een auto totdat we het nodig hebben. Als we de woorden ‘een auto in de was zetten’ horen, denken we meestal onmiddellijk aan krachtige, ijdel gemaakte detailproducten die honderden dollars kosten. Veel eigenaren van luxe auto’s hebben in de loop der jaren geïnvesteerd in professionele detailing diensten, alleen om deze diensten te laten ruïneren door slechte kwaliteit, twijfelachtige afwerking en waanzinnig duur detailing gereedschap. Professionals hoeven niet gratis te werken; zij verdienen hun brood met hun talent, en dus ook met hun uitrusting. Hulpmiddelen zoals moersleutels en hoefijzers zijn niet goedkoop. Bovendien heeft elke auto een detailer nodig, wat betekent dat een goede opleiding en kwaliteitsproducten duurder zijn.

Fitzpatrick Luxury Cars in overdone.

Veel autoliefhebbers vragen zich af waarom ze hun auto’s moeten waxen, als dat niet nodig is. Het gebruikelijke antwoord is om de auto schoon en beschermd te houden. Een premium polish zoals Fluroshield van Covercraft beschermt de afwerking van uw voertuig. Het biedt bescherming tegen ultra-violette straling en zal dof worden als het oxideert, waardoor de schoonheid van uw auto wordt beschermd. Het is een beschermende coating die (textiel) voertuigen bedekt.

Bestuurders moeten Fluroshield lederbescherming gebruiken om hun lederen stuurwiel en versnellingspookknop te beschermen tegen vervagen en barsten. Het biedt een uitstekende bescherming tegen wrijving en zal geen krassen maken op de oppervlakken waarmee het in contact komt. U vindt Fluroshield in een verscheidenheid van mooie kleuren, waaronder Camouflage groen, teen string zwart, rendez-vous geel, en zoutwater blauw. Het is een fijne print wax en heeft een afschuwelijke verwering die een losheid in de afwerking achterlaat die blauwachtige strepen veroorzaakt.

Langdurig gebruik van een cleaner wax of wax met een polijstmiddel zal uw oppervlakken een mooie gloed geven na het aanbrengen. Deze ‘antikleuring’ geeft uw oppervlakken niet alleen een%”speciaal onderhouden” uiterlijk, maar helpt ook om problemen in de toekomst te identificeren en te voorkomen.

Wanneer moet u wax gebruiken?

WD-40 wax is perfect voor gebruik nadat u uw Autopoets Terneuzen
grondig hebt gewassen om losse vuildeeltjes en vastzittende pluggen te verwijderen. Perfect voor gebruik in nieuwere voertuigen waar remstof zich eerder op de oppervlakken heeft afgezet.

Hoe gebruikt u Fluroshield Wax

De juiste manier om Fluroshield wax aan te brengen is door de wax op de gelakte oppervlakken te wrijven met een microvezel handdoek. Daarna een kleine hoeveelheid wax op de doek aanbrengen en met de hand uitpoetsen, waarbij u vooral aandacht besteedt aan de plekken waar de wax tijdens het uitpoetsen zal worden opgeheven.

De ideale temperatuur voor het aanbrengen

De ideale temperatuur voor het aanbrengen moet tussen de 50ºF en 80ºF zijn. Recente studies tonen aan dat harde of schurende waxen oppervlakken veel beter beschermen wanneer zij in warme omstandigheden worden aangebracht. Omdat de menselijke perceptie meer voor de hand ligt dan wetenschappelijke feiten, wordt warme was doorgaans aanvaardbaar geacht. Het is aanzienlijk minder schurend en schurende producten pakken beter in als ze aan de lucht kunnen drogen. De ideale balans van zoutheid en smeerbaarheid in de applicatie 50% wordt over het algemeen als optimaal beschouwd.

Wanneer moet je synthetische was gebruiken?

Synthetische wax is beter geschikt voor gebruik wanneer uw auto wordt blootgesteld aan extreme klimatologische omstandigheden. De toepassing moet binnen zes maanden na het spuiten van de auto worden gestart. Als u niet aan deze eisen voldoet, zullen waxen zoals die van 320º of 400º alleen binnenshuis onvoldoende blijken en kunnen ze zich zelfs aan het oppervlak gaan hechten. De beste bescherming die synthetische chemicaliën kunnen bieden, wordt gevonden nadat de lak ongeveer een vierde van een inch is afgesleten. Na een grondige opwarming bij ongeveer 70ºF gedurende vijf minuten, moet het voertuig routinematig worden gereinigd met een milde grondige warme lucht chemische stof.

Buitensporig wasachtige omstandigheden

Als u tot nu toe onzichtbare buffersporen ontdekt als gevolg van het gebruik van een inferieure wax of polijstmiddel op ongeveer vijf procent van uw totale auto die niet goed is voorbereid. De toestand die nu ontstaat is gewoon een weerspiegeling van de toestand van voor het gebruik. Verkeerd gebruik verzekert lakdefecten.

oplossingen voor het oplossen van problemen met slechte lakbescherming

De fabrikant produceert verwisselbare structuurafwerkingen en afdichtmiddelen om de meeste lakbeschermingsproblemen op te lossen. De keuze van een synthetisch dichtingsproduct wordt aanbevolen voor de bescherming van fijne filamenten, glans en duurzaamheid. Er is ook een uitbreidbare categorie van afdichtmiddelen die kunnen worden gebruikt om rubber, vinyl en geschilderde oppervlakken te beschermen. De eenvoudige aanpak voor het oplossen van problemen is het observeren van de resultaten van de wekelijkse detailing controles.

Tips om de lakbescherming te verbeteren.

Autowassen worden routinematig toegepast om te proberen lakbeschermingsproblemen te minimaliseren voor de verwachte levensduur van de lak. Wanneer synthetische autolakken worden vervangen, moeten tests worden uitgevoerd om te bepalen of de kleur overeenkomt met de kleur of het uiterlijk van uw auto.

 

Lees meer:

Auto laten reinigen Terneuzen
Auto wassen Terneuzen