Auto wrappen

 

Traditionele car wrapping kan een korte levensduur hebben omdat de lijm de neiging heeft met de auto te verslijten. De car wrap kan ook op elk moment loslaten en als u niet voorzichtig bent kunt u uw lakwerk beschadigen.

Uw auto zal eruit zien als de auto’s die door grote reclamebureaus worden afgebeeld. Uw auto zal kleurrijk, maar toch eenvoudig zijn. Er is absoluut geen noodzaak om de stijl of het uiterlijk van uw auto te veranderen wanneer u dit cadeau heeft gekregen. De car wrap is als het hebben van een facelift. U zult een nieuwe kijk op stijl, en een nieuwe kijk op look opmerken. U bent in staat om gemakkelijk en snel hebben uw auto gekleurd en versierd.

Car wrap advertenties zijn meestalSAV trefwoord, en je hebt de optie om het merk logo niet te laten zien. Als u geïnteresseerd bent in het hebben van een volledige wrap met het logo, dan moet u zeker overwegen Non logo car wrap. Het logo is meer zichtbaar op de begane grond en dit alleen al zal uiteindelijk het verbeteren van de algehele look van uw auto. Dit is meer ideaal in het geval van een logo gaan missen aangezien de auto potentieel kan worden beschadigd als gevolg van het gebrek aan zichtbaarheid.

Gestapelde handdoek papieren handdoeken zal waarschijnlijk een populaire keuze. Deze zal u toelaten om te kunnen elke look die u wenst te creëren. Bijvoorbeeld het maken van een formatie met niet designer kleding is het gemakkelijkst en maakt het mogelijk uw klant om te zien elk gebied in hetzelfde licht. De lichten kunnen ook in verschillende kleuren zijn motiverend de verbeelding over wat u volgende DIY kon zijn.

U bent in staat om de grootte van het venster te selecteren om de beste pasvorm voor je. Over het algemeen raam grootte variëren tussen 600mm en 1500mm in hoogte. Overweeg ook te verzekeren dat u bent voorzien van een keuze van rechten als het gaat om uw raamkozijn. Ze kunnen ofwel zuiggegoten of gegoten zijn. Dit zal het gemakkelijk maken om in de toekomst te installeren of te verwijderen.

Het installeren van raamstickers is een koud kunstje. Ze zijn gemakkelijk te installeren, en u kunt ontwerpen compromisloze kwaliteit lak op uw auto. Voor- en nazorg: uw auto onderdompelen in een waterloos verfsysteem is de beste manier om uw auto te onderhouden. Dit zal ervoor zorgen dat uw auto blijft onberispelijk en afgewerkt in een decennium tijd. Bij autoteksten en lakwerk is UV-bescherming een must. Door te voorkomen dat de energie van de zon ontsnapt, wordt verbleking en uiteindelijk aantasting van de lak voorkomen. Maar zorg ervoor dat u een middel kiest dat speciaal voor lak is ontworpen. Kies geen andere sealant of wax en werk altijd in een goed geventileerde ruimte en nooit op glas.

Autotransfers en autolak zijn zeer duurzaam en kunnen bij beschadiging bijna 100% worden gerepareerd. Er moet echter voorzichtig te werk worden gegaan bij het aanbrengen van raamstickers, aangezien er andere in de handel verkrijgbare producten zijn die vinyl en Expressionstickers omlaag halen en verkeerd worden aangebracht. De twee belangrijkste plaktechnieken zijn de ruwere en de hoogglans, beide hebben hun voor- en nadelen. Zo heeft de ruwere techniek geen nadelige invloed op de normale duurzaamheid van de lak terwijl de hoogglans de kenmerken heeft van een zeer glanzende afwerking. De hoogglans vereist meer tijd voor het aanbrengen en resulteert in een veel gebrekkiger lakwerk. Het idee is om de ruwere techniek te gebruiken omdat lakwerk met de ruwere techniek gevoeliger is voor kleine onvolkomenheden.

Als u uw eigen auto op dezelfde manier wilt behandelen als wanneer u een aangepaste lak gebruikt, moet u eerst de ruit zijden om te voorkomen dat de lak tijdens het aanbrengen wordt beschadigd. Nadat u de folie op de ruit heeft aangebracht en de panelen heeft uitgelijnd, moet u dit proces herhalen voor de andere ruiten in de auto en ervoor zorgen dat alle kieren zijn uitgelijnd en dat de folie gelijkmatig over de ruit is gevouwen. Zodra de folie is aangebracht, moet u de auto beschermen met een goede kwaliteit spuitwas.

Zorg ervoor dat u nooit een dubbele dosis raamoplossing op uw auto aanbrengt, omdat dit kan resulteren in het verwijderen van de blanke lak over een langere periode en in het geval van getinte ruiten die met moeilijk gereedschap kunnen worden gerepareerd, zal dit resulteren in het verwijderen van de tint. Breng de folie met de hand aan met een zachte microvezeldoek of een verdunde oplossing en zorg ervoor dat alle randen op één lijn liggen en gelijkmatig zijn over de bovenkant van de ruit, terwijl u tegelijkertijd de passing van de folie controleert als invert. Tenslotte moet u de folie na het drogen schoonmaken met een ruitenreiniger of gewoon het stof van het raam blazen of spatten.