Park Place Spray Wax

Het SteamClean systeem maakt geen gebruik van agressieve chemicaliën omdat het de Typisch, je moet het waswater behandelen voordat de zeep schurend is. Het schuim zou normaal een mengsel van natuurlijke en zepen zijn.

Het betaalbare en snelle stoom reinigingssysteem maakt gebruik van hoge kwaliteit, schoon, oky-wit-dan-ons wasmiddelen die ongewenste afvalstoffen en ook de opbouw van vuildeeltjes afbreken. Met het TurtleugeTM systeem kunt u een groot aantal van 1800 gallons water gebruiken. Het zou ongeveer $ 60 tot $ 90 kosten, afhankelijk van het waswater en zeepmengsel. Met mijn persoonlijke ervaring, vond ik de kosten heel redelijk.

Als u van een meer persoonlijke reiniging houdt, kunt u kiezen voor de Park Place Spray Wax. Het is een spray wax die een beetje glans geeft en waterafstotend is waardoor het vuil blijft zitten. Het geeft een lichte kleur en uniciteit aan een auto. Het unieke van dit product is dat het een bijna uniforme coating geeft op alle delen van de auto, het onderstel en de wielen. Het is niet afhankelijk van het weer of het seizoen om aan te brengen; het gaat erop als de temperatuur geschikt is. De afwerking is prachtig roze.

Als u op zoek bent naar een meer professionele reiniging, zou u een van de unieke autoverzorgingsoplossingen zoals Drive Clean willen proberen. Dit is een niet-giftige, niet-reflecterende, maakt gebruik van een geavanceerde double-action reiniger en heeft een 30-dagen geld terug garantie. Het Drive Clean Clean Non-toxic System biedt gebruikers een niet-giftige, ongevaarlijke reinigingsformule die een hoogwaardige frisse trimbrite afwerking produceert, met behulp van een niet-giftige, waterverplaatsende formule. De trimbrite formule bestaat uit polymeren die het vuil, chemicaliën en vuil kunnen vasthouden zonder de lak aan te tasten. Zorg ervoor dat u de wielen en het onderstel schoonmaakt als u klaar bent.

U kunt Park Place Spray Wax kopen bij winkels als Home Depot en Scooter spuiten. Het is beoordeeld als uitstekend, wat betekent dat je het kunt gebruiken zonder je zorgen te maken over het beschadigen van de afwerking van je auto. Het is ook geschikt voor zeven douchekoppen en doet dubbel werk als het regent. Ondanks zijn vele voordelen wordt de Park Place Spray Wax niet echt beschouwd als een echte spray wax omdat het niet op de gelakte delen van de auto druppelt.

Geld besparen op spray wax is zeker een voordeel. U bespaart een paar honderd dollar als u de Park Place Spray Wax koopt, omdat deze betaalbaarder is dan de Turtle Wax. U kunt ook tijd besparen omdat er geen rommel gemaakt hoeft te worden. Het enige wat u hoeft te doen is de Spray Waxer op een badstof doek te plakken en u bent klaar om te gaan. Een ander voordeel van het waxen van uw auto met een spraywaxer is dat u deze op elk moment kunt aanbrengen voordat het demonstratieproces is voltooid, net voordat u uw sleutels uit het slot haalt of nadat het detailen is voltooid. Bovendien kunt u het door de ramen en op de buitenkant van de auto aanbrengen.

Al met al is de Park Place Spray Wax een product dat zeker het overwegen waard is. Het is betaalbaar, niet giftig, briljant gekleurd en maakt een blijvende indruk wanneer je de wax verwijdert. Je zult zeker punten en meer aandacht krijgen wanneer je die auto met een Shiney Record schoon gekrast hebt.

Lees meer:

Schadeherstel Haarlem

Autoschade Haarlem 

Autoschadebedrijf Haarlem